Szüksége van autóápolás és kozmetika javításra? Használja ezeket a tippeket most!

Saját autójának birtoklása csodálatos szabadságérzetet adhat neked. Lehetősége van szinte bárhová utazni, bármikor, ahogy Ön választja. Ez azonban azt jelenti, hogy Ön bármikor hajlamos a meghibásodásokra is. Ezek a következő tippek visszahozhatják az autóápolás és a kozmetika útját.

A légkondicionáló ellenőrzése és javítása autójapolás és kozmetikájában meglehetősen összetett. Ha ellenőriznie vagy javítania kell, keressen egy szerelőt légkondicionáló tanúsítvánnyal. A légkondicionáláshoz használt gáz potenciálisan veszélyes, és ez a rendszer sokkal összetettebb, mint a jármű többi része.

Kommunikáljon szerelőivel, amennyire csak lehetséges. Magyarázza el azokat a problémákat, amelyekkel az autóápolás és kozmetika felmerült, és ne habozzon, és kérdéseket tegyen fel a szerelőnek, ha nem érti teljesen a szükséges javításokat. Kérdezze meg az árakat, és ne hagyja, hogy szerelője rögzítse autóját és kozmetikáját, amíg nem érti teljesen a díjakat.

Kérdezze meg a szakembert, ha ők az A.S.E. tanúsítvánnyal, mielőtt beleegyezik abba, hogy a járműjén dolgoznak Ha rendelkeznek ezzel a tanúsítvánnyal, ez azt jelenti, hogy letették a írásbeli tesztet, és legalább 2 évig az iparban dolgoztak. Tudni fogja, hogy valaki hozzáértővé válik, ha ezzel választ valakit.

Kérdezze meg autószerelőjét az A.S.E.-ről. tanúsítvány. A Nemzeti Autóipari Szolgáltató Kiválóság Intézete évente kétszer tesztet tesz rá. A tanúsítás megszerzéséhez a szerelőknek írásbeli tesztet kell teljesíteniük, miközben körülbelül két éves tapasztalattal rendelkeznek az autószerelő és javítás területén. Ez a tanúsítás növeli esélyét arra, hogy kompetens szerelőket találjon.

Győződjön meg arról, hogy az olajat rendszeresen cseréli. Az autóápolás és a kozmetika olaj nagy része annak működésének. Ha nem kap rutinszerű olajcserét, lerövidítheti az autóápolás és a kozmetika életét, ezért szükség esetén állítson emlékeztetőket.

Mindig vizsgálja meg minden olyan autójavító műhely hírnevét, amelyet fontolóra kíván venni az autóápolás és a kozmetika javításához. Ha Ön AAA tag, a jóváhagyott üzletek listáját megtalálja a weboldalon. Töltse le az okostelefonjára egy alkalmazást is, például a Repairpal, hogy megtekinthesse a különböző javítóműhelyek minősítéseit.

Nem szabad azonnal javítóműhelyt vagy szerelőt választania, ha rohan. Ha autójapolás és kozmetikája azonnal javításra szorul, keressen egy barátot vagy családtagot, aki kölcsönadhatja Önnek járművet, vagy túrákat adhat, amíg megbízható garázsot vagy márkakereskedést nem talál a jármű javításához.

Győződjön meg arról, hogy az ön javítóműhelyében szavatosságot vállal a szolgáltatásaiért. Rengeteg javítóműhely foglalkozik rossz dolgokkal, és semmit sem tehet azért, ha nincs garancia. A jótállás lehetőséget ad arra, hogy a problémát díjmentesen kijavítsa.

Mielőtt elviszi az autóápolás és kozmetikáját a szerelőhöz, tudnia kell a jármű belső működéséről. Számos osztályozás létezik. Ide tartoznak az "új", "újragyártott, újraépített és felújított" és "felújított". Az új alkatrészeket a közelmúltban hozták létre, hogy megfeleljenek a gyártó előírásainak. Az újragyártott vagy újraépített alkatrészeket újból helyreállították. A "megmentés" azt jelenti, hogy az alkatrészeket használják, és nem változtatnak meg.

Számos autójavító műhely azt fogja mondani, hogy szükség van az üzemanyag-befecskendezők cseréjére, ha nem. Így lehet pénzt keresni tőled. A cseréje megfelelő idő minden 35 000 mérföldnyi vezetés után. Ha valaki azt mondja, hogy ezt hamarabb meg kell csinálni, keressen valakit mást az automatikus javítás elvégzéséhez.

Csak azért, mert van olyan autóápolás és kozmetika, amely nem működik, még nem jelenti azt, hogy meglehetősen sok pénzbe kerül a javítása. Nagyon sokáig képes lesz egy probléma megoldására. Csak használja az itt olvasott tippeket, hogy a jármű újra működjön.