Lépés a utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szerelés megfelelő megoldásához

A házvezeték-szerelés modern kényelem! A beltéri utólagos vízszigetelés és falszigetelés azt jelenti, hogy nem kell patak mellett élnie, vagy melléképületet kell használnia. Érdekes kihívás lehet azonban ezen luxus működésének megőrzése - bárhol és hogyan szeretné -, mindenki otthon megfulladása nélkül! Olvassa el néhány tanácsot a ház áramlásának szabályozásáról.

Használja a csövektől hallott hangokat, hogy segítsen meghatározni, hogy mi a probléma. Bizonyos hangok azt jelentik, hogy a víznyomás túl magas. Más hangok laza csöveket vagy enyhe eltömődést jelentenek a kalciumból vagy a vasból. A csövek hallgatása sok pénzt takaríthat meg a probléma megoldásában.

A következő alkalommal, amikor eltömődött lefolyó van, kerülje az egyszerű megoldást, ha a lefolyótisztító vegyszereket a csövekbe dobja. Noha ez a módszer a legkevesebb erőfeszítést igényli, a folyékony tisztítószerekben levő vegyi anyagok pusztító hatásúak a csövekre. Ehelyett fontolja meg egy kevés könyökzsír-dugattyú használatát egy dugattyúval, kígyóval vagy más eszközzel, amelynek célja az eltömődés vegyi anyagok nélküli eltávolítása.

Várja meg, hogy kompenzációt kapjon egy utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szerelőre, amíg befejezik munkáját. A utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szerelő a munka megkezdése előtt kérheti a pénz egy részét, de soha ne fizessen többet a felénél. Jó tudni, hogy a utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szerelő mindent megtett, amint ígérte, mielőtt megkapja pénzét.

A utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szerelés szempontjából fontos tudás, hogy mely eszközöket kell használni és hogyan kell azokat használni. Feltétlenül olvassa el mindazt, ami a kézikönyvekből származik, és különféle dolgokkal, például a könyvtárral és az interneten keresztül tanulja meg az összes projektet, amely magától készül. Ne csak vakon rohanj bele egy projektbe. Tervezze meg az egyes projekteket úgy, hogy ne kövessen el költséges hibákat.

Ha rossz a víznyomás a zuhany alatt, akkor a zuhanyfej eldugulhat. Vegyünk egy műanyag baggie-t, töltsük meg rendes ecettel, és rögzítsük a zuhanyfejhez úgy, hogy a zuhanyfej lefedjék. Hagyja egy éjszakán át. Reggel vegye le a baggie-t, és egy kis fogkefével tisztítsa meg az ásványi lerakódásokat.

Ha otthonban él kútvízzel, és a fürdőkádban rózsaszínű és narancssárga foltok vannak, ez valószínűleg a kútvíz vasszintének következménye. Ezt egy vízlágyítóval lehet leküzdeni. Vagy megvásárolhatja azt egy boltban, vagy bérelhet egy céget, hogy jöjjön házához, hogy elkészítse az Ön számára.

Legalább három-hat hónaponként engedje ki az összes vizet a melegvíz-melegítő tartályából. Az összes víz ürítése a tartályból elősegíti az üledék felhalmozódását a tartály alján. Ez az üledék a tartály elbukását vagy kevésbé hatékony melegítését okozhatja.

Ha azt akarja megakadályozni, hogy a konyhai csatornák eltömődjenek, ne öntsön rá zsírt. Lehűlve és eldugulva más csapdába ejtheti az élelmiszer- vagy hulladékrészecskéket, amelyek idővel lelassíthatják a víz kifolyását, és eldugulást képezhetnek, amelyet nem könnyű eltávolítani.

Ha a víz az egész házban több berendezésbe felszaporodik, akkor nem lesz hatékony, ha vegyszereket vagy kis kézi kígyót használ. Ez a fővezeték elzáródásának bizonyítéka, ezért kapcsolatba kell lépnie egy szakemberrel, hogy gondoskodjon róla a problémáról.

Egy kis utólagos vízszigetelés és falszigetelés segítségével a vizet bárhol elvezetheti otthonába. Így bárhol élhet, és kényelmesebbé válik minden szobában - de a helytelen alkalmazás pénzügyi katasztrófát jelenthet! Tartsa szem előtt a cikk bölcsességét, és tartsa a vizet ott, ahol akarsz, hanem olyan módon, amellyel kezelni tudja.