Az online vásárlási szakértők titkai az Ön számára

Itt az ideje, hogy megtudjon néhány további információt az online vásárlással kapcsolatban. Bár ez már jó ideje tart, a technológia és az innováció hatására növekszik és változik. Tartsa szem előtt az alábbi hasznos tippeket az online vásárlással kapcsolatban. Örülni fog, hogy megtette.

Soha ne próbáljon vásárolni közvetlenül egy linkről, amelyet valaki e -mailben küldött, kivéve, ha ez egy széles körben ismert és elismert webhely, például az Amazon.com. Túl sok fogyasztót csalásokkal csalnak meg a megkérdőjelezhető e -mailek hiperhivatkozásain keresztül. Látogassa meg a levélben említett webhely URL -jét ahelyett, hogy magára a linkre kattintana.

Amikor online vásárol, győződjön meg arról, hogy az online áruház biztonságos fizetést kínál. Ez segít megvédeni személyes adatait az ellopástól. A webhely titkosításának biztosítása érdekében keresse fel böngészője URL mezőjét. A webhely biztonságos, ha a webhely https -el kezdődik. Ez a hiper átviteli protokoll biztonságos.

Mielőtt új online kiskereskedőtől vásárolna, végezzen némi kutatást velük kapcsolatban. Ellenőrizze a többi vásárló online véleményét, hogy megtudja, hogyan kezeli az olyan termékeket, mint az ügyfélszolgálat, a szállítás és az általános vásárlási élmény. Azt is ellenőrizheti a BBB -n, hogy vannak -e vitái, és hogy ezeket a vitákat szakszerűen rendezték -e. Próbáljon kapcsolatba lépni a vállalattal e -mailben és telefonszámon, ha feladta, hogy kérdéseket tegyen fel a vállalkozásával kapcsolatban, mielőtt bármit vásárol.

Ha először vásárol az eladótól, szánjon egy kis időt arra, hogy alaposan megvizsgálja korábbi vásárlói véleményeit. Ezt általában útmutatóként használhatja arra vonatkozóan, hogy mit várhat el a kereskedő szolgáltatásaitól vagy termékeitől. Kerülje az ismétlődő alacsony minősítésűeket.

Ha aggódik amiatt, hogy egy bevásárló webhely jogos vagy sem, végezzen némi kutatást. Az internet nagyszerű módja annak, hogy megismerje mások tapasztalatait a különböző webhelyekkel kapcsolatban. Ha mások véleménye ígéretesnek tűnik, fontolja meg egy kis első rendelés elkészítését. Ez lehetővé teszi, hogy sok pénz kockáztatása nélkül kipróbálhassa az ügyfélszolgálatot és a szállítást.

Soha ne adja ki társadalombiztosítási számát online kereskedőnek. Ez a szám nem szükséges az online megrendelésekhez. Ha egy online áruháznak megadja társadalombiztosítási számát, segíthet abban, hogy személyes és privát adatait felhasználva ellopják személyazonosságát. Ennek elkerülése érdekében, ha felkeresi az online áruház webhelyét, és ezt követeli meg, ne vásároljon tőlük semmit, és vásároljon máshol.

Legyen különösen óvatos, amikor vásárlási ajánlatokat keres a közösségi médiában. Annak ellenére, hogy ez nagyszerű módja az értékesítési és kuponkódokkal kapcsolatos bejelentéseknek, a közösségi média-fiókok könnyen megszemélyesíthetők, vagy akár helytelenül feltörhetők. Szerezze be információit a közösségi hálózatokon, majd lépjen közvetlenül az áruház fő webhelyére, ahol keressen és foglalkozzon.

Ne felejtse el összehasonlítani a boltot, amikor online dolgokat keres. Az emberek általában ezt teszik, amikor fizikai üzletekben vásárolnak, de nem gondolnak rá az interneten. Ha az első értékesítésre megy, akkor esélye van arra, hogy máshol lemarad egy jobb üzletről.

Ne adjon túl sok információt. Nem meglepő, hogy egy bevásárló webhelynek szüksége lesz hitelkártya -adataira a számlázáshoz, és a címére, hogy megkaphassa a tételeit. Ha azonban további információkat kér, legyen óvatos. Egyik bevásárló webhelynek sem kell soha szüksége a társadalombiztosítási számára, és még a születési dátuma is túl sok információ lehet. Ezeket az információkat a hitelkártya számával kombinálva a személyazonosság -tolvaj felhasználhatja a pusztításhoz.

Most itt az ideje, hogy hasznosítsa az elolvasott tippeket. Szeretne jól járni az online vásárlás során, és azt szeretné, ha minden a maga útján történne. Használja ki új ismereteit, és tanuljon tovább arról, hogy az online vásárlás hogyan változik. A piac változásával folytatni fogja a tanulást.