Szerszámok, amelyekre szüksége lehet vízvezeték-munkák elvégzésekor

Készen áll a vízvezeték-munkákra? Tudja hol kezdje vagy hogyan kezdje? Tudja, milyen eszközök és technikák működnek a következő feladatnál? Nos, az alább felsorolt ​​tippek lehetnek a legmegfelelőbbek.

Mielőtt bármilyen vízvezeték-projektet elkezdene saját kezűleg, végezzen sok kutatást. Számos forrás áll rendelkezésre a vízvezeték-rendszer megértésében, és elkerülheti a „csináld magad” kezdők által elkövetett sok gyakori hibát. Olvasva mások hibáit, megváltoztathatja a pénz megtakarítását vagy elvesztését.

Használjon szemetesét folyó hidegvízzel, hogy megőrizze a szemétlerakó pengéit. Forró víz használata a zsírt folyékonyabbá teszi, és problémákat okozhat, beleértve az eltömődéseket. Ügyeljen arra, hogy tisztítsa meg a pengéket egy kevés mosogatószer beadásával és hideg víz egyszerre folytatásával.

Ne öntsön zsírt vagy olajat a háztartási csatornákba. Tegye edénybe és tegye a hűtőszekrénybe szilárd állapotig, majd dobja el. Ha leereszti őket a csatornába, akkor hideg csövekben megszilárdulhatnak. Ezek a szilárd tömegek eltömítik a csöveket, és ezeket nagyon nehéz eltávolítani.

Rendszeresen tisztítsa ki a konyhában és a fürdőszobában található túlfolyó lyukakat. Ezeknek a lyukaknak a vészhelyzetben történő biztonságos működésére van szükség, hogy megakadályozzák a kiömlést a teljes mosogatóból, de ha eldugultak, akkor nem tudják elvégezni a munkájukat. A túlfolyó lyukat ugyanazzal a módszerrel tisztíthatja meg, mint az eltömődött csatornába.

Ha otthonában van vízkút, és rózsaszínű vagy narancssárga foltok vannak a mosdókban és kádokban, ennek oka lehet a víz magas vastartalma. A vízlágyító segítheti ezt a problémát, ezt pedig egy üzletben megvásárolhatja. Alternatív megoldásként felvehet valakit, aki kezeli.

A vízvezeték-problémák egy lövéskel történő kivágásának nagyszerű módja az, hogy mindent elrendezzen egyszerre. Kísértés lehet arra, hogy vízvezeték-szerelők jönnek ki minden apró dologért, ami történik, de egyes ügyekben a kannának a rúgása, amíg meg nem áll a lista, azt jelenti, hogy néhány dollárt megtakaríthat. A legtöbb vízvezeték-szerelő óránkénti díjat számít fel, amely minimalizálható, ha otthonában csak egy látogatás van.

Eltávolíthatja a csúnya ásványi anyag felhalmozódását a zuhanyfejről, ecetben egy éjszakán át áztatva. Ez meglazítja a lerakódásokat, és reggel csak a rongyot törölje le egy rongygal. Ha a zuhanyfej magasan van és nem távolítható el, tegyen ecetet egy műanyag zacskóba, csúsztassa a táskát a zuhanyfej fölé, és csavarozással rögzítse a helyén.

Elég méltányos, hogy nem fogsz szakértővé válni egyik napról a másikra - minden bizonnyal van egy vagy két tanács, amelyet felhasználhat. Minden olyan munka, amit maga végez, kevesebb munka, amelyet fizetnie kell valaki másnak!