IPhone személyre szabása a tippekkel

Az iPhone az egyik leginnovatívabb és leghasznosabb fejlesztés a mobiltelefon és a technológia világában. Minden új iPhone verzió nagyon várt. Tehát a hihetetlen találmány kihasználása minden bizonnyal a legjobb érdeke. Ez a cikk számos lehetőséget kínál az iPhone használatához, és a lehető legtöbbet hozza ki belőle.

Nagyszerű képeket készíthet a fejhallgató kábel használatával! A hangerőgombok segítségével most fényképeket készíthet, így tarthatja a kábelt a másik kezedben, hogy a felvételek stabilak legyenek. Ez a módszer akkor is használható, ha a telefonon állványon pihen.

Amikor bejövő hívása van az iPhone-on, elnémíthatja a gyűrűt egyetlen gombnyomással. A Sleep / Wake gomb egyszeri megnyomásával a gyűrű néma üzemmódba kerül. Ha a hívót egyenesen a hangpostafiókjához szeretné küldeni, a gombot kétszer megnyomhatja.

Ha véletlenül vízbe dobja az iPhone-t, ne kapcsolja be! Ez tartós károsodást okozhat a telefonon, mert rövidzárlatot okoz. Ehelyett törölközőt kell használnia, hogy enyhén megszárítsa. Soha ne használjon hajszárítót, mert ez a nedvességet a száraz területekre tolhatja. Tartsa a telefont egy zsákban vagy edényben, nyers fehér rizst egy éjszakán át. Ha ezt teszed, jobb esélye van a telefon újraélesztésére.

Tartsa az otthoni gombot hat vagy több másodpercig, hogy kilépjen az alkalmazásból. Az alkalmazások néha hajlamosak a befagyasztásra. Ne veszítsd el türelmedet, és kezdj el szétszedni a telefont néhány csalódott kísérletben, hogy lezárjuk az egészet. Csak tartsa lenyomva az otthoni gombot. Ez arra kényszeríti az iphone-t, hogy kilépjen az alkalmazásból.

A weboldalak böngészése során az egyik ujjal vagy két ujjal való görgetés egy lehetőség. Ha görgethető ablakok találhatók az oldalon, az egyik ujjával lapozzunk át egyenként. Ha gyorsan szeretné beolvasni az egész oldalt, használjon két ujjal.

Ha a kezében van az iPhone, és ez megtörténik, amikor egyszer egy életre szóló képeket készít, akkor a telefont feloldja. Egyszerűen érintse meg kétszer a kezdőgombot, miközben a telefon még mindig zárolva van. Néhány ikon jelenik meg, és az egyik a fényképezőgép ikonja lesz. Vedd fel a képet, és azonnal elmented a telefonodba.

Használja az iphone-t a fájlok tárolásához. Ha szüksége van fájlokra a kezében, de nem akarja a flash meghajtót vagy a laptopot körülvenni, csak tárolja a fájlokat a telefonon. A wifi-en vagy usb-on keresztül küldött fájlokat tárolhatja a telefonon. Még több helyet is vásárolhat, ha szükség van rá.

Ahogy már tudod, az iPhone valóban egy innovatív és hihetetlen eszköz, amellyel hosszú időn belül jön. Az iPhone legtöbb felhasználója szeretem, és csodálkozik, hogyan valósították meg a dolgokat. Tartsa meg ezt a cikket és a benne rejlő tippeket, hogy segítsen abban, hogy a legtöbbet hozza ki a hihetetlen eszközből.