Iphone javítási tippek és trükkök a profiktól

Kívánta, hogy foglalkozhasson a dolgokkal, amikor megkezdődik a járművével? Gondoltál már arra, hogy önmaga javításokat végez? Lehet, hogy csak jobban meg akarja tekinteni, hogyan válasszon egy szerelőt. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan kell kiválasztani a megfelelő személyt.

iphoneszerviz

Tartsa az autó összes dokumentációját. Ezeket a kesztyűtartót szeretné tárolni a könnyű hozzáférés érdekében. A gépkocsival foglalkozó mechanikusok minden bizonnyal szeretnék látni a karbantartási nyilvántartásaikat, mielőtt dolgoznának az autóval. Ez segít nekik értékelni a folyamatot pontosabban.

Jegyezze fel az összes javítást, amelyet az autóján rögzített vagy karbantartott. Ha jövőbeli problémái vannak a járművel, ezek a feljegyzések hasznosak lehetnek.

Ne hagyjon semmilyen értéket az autójában, amíg megjavítja. Lehet, hogy a mechanikának ki kell ürítenie a munkát, és nem felelnek meg, ha egy elem sérült vagy hiányzik. El szeretné távolítani az elemeket a csomagtartóból.

Ha a fényszórók nem tűnnek olyan fényesnek, mint egykor, ellenőrizze, hogy tisztaak-e. Használjon jó hírű üvegtisztítót, hogy alaposan mossa le őket.

Mindig tartsa meg a tartalék gumiabroncsot és a jacket. Az autók többsége ilyen dolgokkal van felszerelve. Nem kell elköltözni az úton, és meg kell fizetnie a vontatást. Gyorsabb és olcsóbb lesz a munka elvégzése.

A hátsó lámpákon vagy a hátsó lámpákon lévő izzók cseréje sokkal olcsóbb, ha időt és pénzt keres. Egyes járművek könnyebbé teszik a munkát, de sokat takaríthat meg, ha magad csinálod, függetlenül attól, hogy milyen összetett a rendszered. Kérd meg egy ismerősödet, hogy megtudja, hogyan csinálta.

Gondoljon arra, hogy használjon egy szerelőt, aki a saját garázsában rögzíti az autókat. Ha tapasztaltak és képzettek, és általában kevesebbet fizetnek a munkaerőért. Sok pénzt takaríthat meg, és az önálló munkatársaknak ezt az útvonalat lefelé kell vezetniük.

Kérdezze meg a munkaerő-árakról vagy az árakról, mielőtt megadja a bolt kulcsát. Néhány javítóműhely megjeleníti az árakat, ezért olvassa el figyelmesen, és kérdezze meg, ha nem ért valamit. Tudnia kell, hogyan számolja fel az autójavításokat. Egyes üzletekben a javítási idők bizonyos gyártók által megállapítottak. Egyes javítások a gyártó becslése szerint egész napot vehetnek igénybe.

Nézze meg a műszerfalon lévő villogó fényeket, és megtudja, mit jelent. Ezek a figyelmeztető lámpák potenciális problémákat okoznak. Ha figyelmen kívül hagyja őket, a későbbiekben megoldja a problémát.

Csak azért, mert a tél nem jelenti azt, hogy abbahagyja a gépkocsi mosását. Tél valójában az az évszak, amikor az autó külseje a leginkább sérült. A só és a homok rozsdafoltokat és egyéb hibákat eredményez.

Singer Barcelona, goose down comforter, Verblender, Sohamyoga, Bar and pub Budapest, Mallyorca, autóalkatrész, EAP

Singer Barcelona goose down comforter Verblender, Klinkerriemchen soham Yoga saxophonist mallorca autóalkatrész bar budapest eap, employment assistance program autósiskola budapest riemchen verblender

Singer Barcelona, goose down comforter, Verblender, Sohamyoga, Bar and pub Budapest, Mallyorca, autóalkatrész, EAP

Kerülje az autó problémáinak diagnosztizálását. Lehet, hogy egy egyszerű javítás nehéz lehet, különösen, ha a jármű újabb. Hagyja, hogy a javítóműhely kezelje a diagnosztikát. Adjon nekik minden részletet arról, hogy mi történt, és ha vannak-e hangok a problémához, de hagyjuk nekik a végső diagnózist.

Ha szüksége van az autójára, de kétségbeesetten szükség van az autó javítására, érdemes felvenni a kapcsolatot a helyi hivatásos intézményével, hogy lássa, van-e autójavítási osztály. Ön jelentősen csökkentett díjat fizet, hogy a diákok kijavítsák az autót egy engedéllyel rendelkező szerelő felügyelete alatt.

Ne feltételezzük, hogy csak egy lehetőség van az autó rögzítésére. Csak az itt olvasott hasznos tippeket kell használnia az induláshoz. Az autójavítási problémák megismerése egy életen át sok pénzt takarít meg. Sok szerencsét.