Egyszerű tippek és tanácsok az IPhone felhasználók számára

A szikla alatt kell élnie, hogy ne ismeri az Apple iPhone készülékét. Ez az egyszerű eszköz megváltoztatta az emberek kommunikációját.

Győződjön meg róla, hogy a telefon bármikor frissítésre kerül. Ez biztosítja, hogy a telefon.

Mentse el az akkumulátor energiáját a képernyő fényerejének csökkentésével. A megvilágítási szint módosításához menjen az iPhone beállításainak területére.

Tegyük fel, hogy az internetet használod a közelben lévő száraz tisztítószer megtalálásához. Ha megkeresi a számot, nem kell az iPhone telefonrészéhez mennie. Csak érintse meg a számot, majd csatlakozik a hívni kívánt helyre.

Vásároljon magának egy képernyővédőt az iPhone készülékéhez. Ha nem alkalmazza a képernyővédőt, akkor biztosan a nickek és a karcolások áldozata lesz. Még az ujján lévő szennyeződések is megkarcolhatnak egy védetlen képernyőn.

Az iPhone segíthet egy helyről a másikra. A térkép funkció bármikor hozzáférhet.

Fáradt-e az iPhone-nál kapott összes értesítésről? Van mód az értesítések kikapcsolására. Ellenőrizze az "Értesítési központban" lehetőséget, és vegye ki a jelenleg nem használt alkalmazásokat. Ez is segíthet az akkumulátorban.

Lehetőség van egy alkalmazás létrehozására kedvenc webhelyeiről. Érintse meg a "Go" lehetőséget, ha rendelkezik az oldalon. Ez lehetővé teszi, hogy ezt a webhelyet a kezdőképernyőre helyezze.

Az automatikus javításra vonatkozó javaslatok törlésekor az „X” gomb megnyomásával nincs szükség az automatikus javításra. Csak érintse meg valahol máshol a képernyőn bárhol. Ez a módszer megszabadul a dobozból, és sok időt takarít meg.

A cikk áttekintése után jobban meg kell értenie, hogyan lehet varázslatot készíteni iPhone-jával. Adja meg ezeket a tippeket, és próbálja meg tartani az iPhone-t, hogy többet tegyen az Ön számára. Ha ismeri az új iPhone készülékeit, még jobban izgatott lesz a vásárlás.