Az akciós és motorolaj vírusos aranyérintése

A marketingstratégiája öreg és fáradt? Ez nem meglepő, különösen akkor, ha a nézőkkel kapcsolatban marad. Ön szerint az akkumulátor és motorolaj? Bizonyára érdemes néhány vizsgálatot megtenni. Tökéletes mások eléréséhez. Ez a cikk tanácsot ad az akkumulátor és motorolajról, amely inspirációt adhat.

Próbáljon meg másokat használni a videókban. Ezáltal az emberek elképzelhetik, hogy nem tele van forró levegővel. Bár lehet, hogy egy kicsit nehéz meggyőzni valakit arról, hogy a videódban lévő emberek valóban rajongók az Ön és a termékeiről, jobb, mintha mindig egyedül videót csinálnának.

Nagyszerű módja annak, hogy a videókat szórakoztatóvá tegyék, ha több személy van rajtuk. Interjú egy szakértővel, vagy csak hozza magával valakit, aki szórakoztató nézni. Minél szórakoztatóbbak az emberek a videóban, annál valószínűbb, hogy a nézők meg kell vásárolniuk, amit mondanak.

A magas gyártási költség nem garantálja a jó videót. Nem kell professzionális felszerelés, ha a képet fókuszáltan és kiegyensúlyozottan tarthatja. A forgatókönyvből történő olvasás hamisnak és kínosnak tűnhet. Csak légy magad és beszélj a kamerába. Lehet, hogy nem kell ezt megtennie. A diavetítés vagy a screencast bizonyos esetekben megkaphatja az üzenetet.

Ne kerülje el az akkumulátor és motorolajot, mert félénk vagy. Ha nehéz kamera előtt beszélni, úgy tegye meg, ahogyan szüksége van, és szerkessze a videót. Kérjen meg egy barátot vagy egy kollégát, hogy segítse Önt a termékek bemutatásában veled, vagy interjút készítsen.

Ösztönözze a nézőket, hogy kommentálják videódat, és ossza meg barátaival. Minél több videót generál a videód, még akkor is, ha negatívan elhajlik, nagyon előnyös lehet. A videó megosztása segíti az üzenetet a többi ember számára, akik nem törekszenek az Ön részéről, és az emberek nagyobb valószínűséggel látnak valamit, amit egy barátja küldött.

Míg egy videó nagyszerű munkát végezhet, egy sor videó megtartja a nézőket többet. Mindegyik új videó felveszi az utoljára elhagyott helyet, és meg fogja találni az embereket, hogy visszatérjenek a webhelyére, hogy lássák, mi jön a következőre, és akkor is vásárolhatnak, amíg várnak.

Ahogy elkezdjük az akkumulátor és motorolaj használatát, jobban megismerheted az Ön számára rendelkezésre álló lehetőségeket. Akkor sok dolgot tehetsz az akkumulátor és motorolaj segítségével, ami segíthet ügyfeleink megszerzésében. Ön több ügyfelet szerez és növeli az üzleti tevékenységet.