Felkészülés a szőnyegek tisztítására

A szőnyegek pricy befektetés. Még akkor is, ha vallásos módon vákuumot használsz, időről időre meg kell tisztítanod. Ez az, amikor meg kell keresni egy jó ötlet, hogy béreljen egy szőnyegtisztító céget. Egy jó munka újra megújíthatja a megjelenést. Olvassa el a következő cikket, és megtudja, mit kell keresnie egy szőnyegtisztítási szolgáltatásban.

Sok vállalat áll rendelkezésre, és néhányan jó hírűbbek, mint mások. Kérje meg a referenciáikat és ellenőrizze az interneten is. Ez egy jó módja annak, hogy megtaláljuk a területére alkalmas professzionális szőnyegtisztító céget.

Tesztelje a megoldást a szoba kis részén történő használatra. Ez azért fontos, mert néhány tisztítószer, amely károsíthatja vagy szennyezheti szőnyegét véglegesen. Ez az idő kis befektetése megmentheti Önt attól, hogy nagyon költséges hibát tegyen.

Mossa meg az új szőnyeget, amit haza hoz. Egyes szőnyegek olyan vegyi anyagokat tartalmaznak, amelyek megőrzik minőségüket tapintatban.

Azt szeretné, hogy a szőnyegtisztítók tényleges fizikai címet kapjanak. Ha bármilyen probléma merül fel, meg kell találnia a céget.

A fehér ecet hatékony szőnyegtisztító megoldás. Bár ez a természetes tisztító általában működik, a professzionális szolgáltatások bérlése a szőnyeg tisztításához általában a legbölcsebb döntés. Vizsgálja meg ezt a szőnyeg kis darabján, hogy meggyőződhessen róla, hogy biztonságos-e.

Próbáljon ki néhány tisztítószert, mielőtt meghatározza, hogy melyiket szeretné használni. Miután megtalálta a szőnyeggel jól működő terméket vagy szolgáltatást, folytassa a használatát, amíg ugyanaz a szőnyeg van.

Egy nagy szőnyegtisztító garantálja szolgáltatásaikat. Ha a garanciának be kell jönnie, adjon a tisztító cégnek egy másik lehetőséget a munka javítására. Kérjen visszatérítést, ha még mindig nem kielégítő.

A professzionális bérbeadás az egyetlen módja annak, hogy megszabaduljunk a kemény foltoktól. Képesek lesznek sikeresek anélkül, hogy kárt okoznának a szőnyegek számára, ami pénzt és időt takarít meg a végén.

A szőnyeg samponjához ecetet és meleg vizet használjon. Ez olcsóbb, mint a tisztítószerek, és még mindig jó eredményeket akar. Alaposan öblítse le, majd használjon rajongót a szárításhoz.

A professzionális szőnyegtisztítóknak IICRC minősítésnek kell lenniük. Ez az aranyszabvány a világszerte elérhető tisztítók számára rendelkezésre álló tanúsítás szempontjából. Ez feltétlenül szükséges, ha a szőnyeg garancia van. A garancia érvényét veszítheti, ha egy szakembert, aki nem rendelkezik tanúsítvánnyal, megtisztítja a szőnyegét.

A szőnyegnek rendszeres takarításra van szüksége, ha háziállat van. Ha szőnyegpadlója van, ami nagyon drága, meg kell fontolnia, hogy a kisállat ne kerüljön be a területre, talán a legjobb, ha kisállatát távol tartja bizonyos helyiségektől, vagy szőnyegeket helyez a szőnyegen.

Először használjon fehér bort, hogy biztos legyen benne, hogy a vörösbor híg. Használjon hideg vizet, és tiszta ruhával vegye fel a foltot. Mielőtt a szőnyeget vákuumba venné, fedje le a szőnyeg nedves részét asztali sóval kb. 20 percig.

Számos különböző szőnyegtisztító cég és sokféle szőnyegtisztítási módszer létezik. Néhány vállalat takarítást kínál abszorbens pad segítségével. A berendezés hasonló a padlópufferhez a parkettákhoz. A gép erősen abszorbens tisztító párnák mozgását támasztja alá a szennyeződések, szennyeződések és penész eltávolítása érdekében.

Törekednie kell arra, hogy kutasson minden olyan vállalkozást, amely tisztítja a szőnyegeket. Győződjön meg róla, hogy minden munkavállalónak háttérellenőrzésre került sor, valamint a kábítószer-képernyőkön is. Nem akarod, hogy az otthoni hiányzó dolgok ne veszélyeztessék a szőnyegeket.

Ha a folyadék szőnyegre kerül, azonnal ürítse ki. Használjon száraz törülközőt a folyadék felszívódásához. A folt tisztítása egyszerűbb, ha a folyadékok nem érnek mélyen a szőnyegbe.

Egy nagy szőnyegtisztító cég mélyen tisztíthatja szőnyegeit jobb módon, mint önmagában. Ez egy nagy része a szőnyeg befektetésének védelmének. Egyes szőnyegtisztító cégek nem teljesítik az ígéreteiket. Ne feledje ezeket a tippeket, és a legjobb áron kapja meg a legjobb tisztító céget.